Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Prins Caravans en Prins Caravanonderhoud wordt gerund door de familie Prins. Wij als familie zijn al jaren actief in het in en verkopen van caravans en het onderhoud er van. Ons bedrijf staat bekend om de snelle doorstroom van gebruikte tourcaravans in de budgetselectie, de laatste jaren is er een enorme vraag naar goede en toch betaalbare caravans inclusief Keuring en evt. Garantie.

Waarom zo succesvol? Wij hebben geen duur pand geen duur personeel geen overvolle showroom maar een eenvoudig pand goed gereedschap en goed geprijsde caravans, en bij ons is de klant nummer 1, ook hebben wij geen 9 tot 5 mentaliteit u kunt bijna altijd terecht bij ons.

Prins timmert dagelijks aan de weg en probeert zo goed mogelijk iedere klant met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan met een pas aangekochte caravan, ook kopen wij graag uw oude tourcaravan in tegen gegarandeerde inkoopprijzen, dus geen bemiddeling direct contant geld en een vrijwaring.

Tevens hebben wij veel campingartikelen op voorraad en caravanbenodigdheden en accessoires. Kortom bij prins bent u aan het juiste adres voor een goede betaalbare en betrouwbare caravan.

Met vriendelijke groet,

Team PRINS CARAVANS EN ONDERHOUD