Gastenboek

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.227.17.101 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Andre Andre uit Alteveer schreef op 14 februari 2018 om 19:23:
Caravan via marktplaats aan dhr Prins verkocht prima voor elkaar snelle en goede afhandeling.
Soetebier Soetebier uit Westerlee schreef op 29 januari 2018 om 21:42:
We wouden graag onze caravan verkopen en hebben deze op markplaats te koop gezet. Al vrij snel reactie gehad van meneer Prins. Hij is komen kijken en heeft de caravan bekeken en een goede prijs ervoor geboden wat ons naar wens was. Geld stond meteen op de rekening. Bij het ophalen nam meneer Prins uitgebreid te tijd voor een praatje. Wij hebben een goeie ervaring met meneer Prins.
Familie de Jong Familie de Jong uit Ermelo schreef op 23 januari 2018 om 21:43:
Na een brand was onze caravan weg. Gelukkig hebben we voor een mooi prijsje bij de heer Prins een nieuwe caravan gevonden. Prettig zaken gedaan met de heer Prins. Ik raadt Prins Caravans bij iedereen aan!
Eekels Eekels uit Akersloot schreef op 20 januari 2018 om 00:01:
Vandaag de door ons uitgezochte Home-Car Eudora 33 bekeken en gekocht. Dhr. Prins neemt de tijd voor je en voelt goed aan wanneer je toe bent aan een kop koffie. Je voelt je daar meteen thuis en je wordt deskundig en vriendelijk geholpen. We hopen op een lange en mooie leverancier-klant relatie. Goede zaken en succes.
Horstman Horstman uit Hengelo gld schreef op 29 december 2017 om 21:56:
Caravan aan prins verkocht goed gevoel aan over gehouden snelle en goede afhandeling
Sweertman Sweertman uit winschoten schreef op 19 december 2017 om 19:27:
Super bedrijf...... Zeer goed en vriendelijk geholpen..... Succes Jongens....
M. van Nierop M. van Nierop uit Westerbork schreef op 14 december 2017 om 19:11:
Wij doen al jaren zaken met de firma Prins. De heer Prins heeft ons uitstekend geholpen bij problemen met onze vorige caravan en de verzekering. Bij hem ook naar volle tevredenheid een caravan gekocht en deze laten onderhouden. Nu we niet langer met de caravan op stap kunnen, onze caravan weer verkocht aan de heer Prins, waarbij alle afspraken door beide partijen zijn nagekomen. We vinden het jammer dat er nu een einde komt aan ons zakelijk contact.
Goudemond Goudemond uit bedum schreef op 29 november 2017 om 22:49:
Gisteren onze caravan verkocht aan Prins. Eerlijke prijs er voor ontvangen, geld gelijk overgemaakt en s'middags al op de rekening. prima geregeld.
Erik Erik uit Smilde schreef op 27 november 2017 om 13:39:
Heb net mijn caravan verkocht aan prins caravans. Het is netjes afgehandeld.
Paul Gelderblom Paul Gelderblom uit Blijham schreef op 20 november 2017 om 09:01:
Prachtige Caravan gekocht, en zeer vriendelijk en professioneel geholpen door de heer Prins. Als extra service heeft hij de caravan bij ons thuis afgeleverd. Als u een caravan zoekt dan is het zeer zeker de moeite waard om Prins te bezoeken. Kortom wij zijn zeer tevreden over de afhandeling.
c.j. Broers c.j. Broers uit peins schreef op 19 november 2017 om 11:55:
Gister voor de tweede keer een caravan gekocht bij Prins Budget Caravans, onze Avento ingeruild. uitstekende service en de moveris gratis gemonteerd grote klasse we zijn er erg blij mee.
Veldkamp Veldkamp uit Delfzijl schreef op 13 november 2017 om 12:02:
Zaterdagavond caravan verkocht aan Prins. Direct geld overgemaakt en maandagmorgen een copie vrijwaring ontvangen. Zeer nette afhandeling. Ik raad je Prins Caravans uit Emmer-Compascuum aan.
Christa Muller Christa Muller uit Zuidlaren schreef op 12 november 2017 om 18:32:
Bij toeval kwamen we na veel rondgekeken te hebben op zoek naar een andere caravan uit bij Prins in Emmer Compascuüm. Hij heeft ons prima geholpen en had de voor ons juiste caravan staan. Hij heeft als extra service onze ingeruilde caravan thuis opgehaald en ondanks wat haperingen, geheel onze eigen schuld, had hij de caravan keurig een week later voor ons klaar staan. Onze mover was konstenloos overgebouwd en de caravan had een Bovag keuring/beurt ondergaan. Wij hebben tot op dit moment een goede indruk aan de hele zaak overgehouden.
Karel Hamm Karel Hamm uit Eindhoven schreef op 30 oktober 2017 om 14:30:
Op 17 oktober kwamen we na een telefoontje bij Jeroen Prins om naar een caravan te kijken. Hij nam rustig en vriendelijk de tijd voor ons ondanks het feit dat het bedrijf op die dag gesloten was. We kregen koffie, veel informatie, en de tijd om zaken te overwegen. We besloten om een Chateau Carrat 390 te kopen. Deze werd een week later gekeurd en tot in de puntjes verzorgd afgeleverd. Complimenten voor dit bedrijf van zeer tevreden klanten.
Henk Koerts Henk Koerts uit Exloo schreef op 29 oktober 2017 om 14:58:
We hebben na een rondleiding door Jeroen langs de voor ons interessante occasions een weloverwogen keuze gemaakt. Aflevering vlot verlopen en alles keurig volgens afspraak. Jeroen werkt heel praktisch en oplossingsgericht. Complimenten. Wij komen zeker terug.
Caspar Caspar uit Assen schreef op 29 oktober 2017 om 13:44:
Enkele weken geleden onze caravan ingeruild voor een andere. Een Eriba Nova, een prachtige caravan. Alles was gecheckt en we namen die mee. Onderweg voelde het anders aan. De auto had moeite om die te trekken. 2 dagen later met Prins gebeld en het probleem uitgelegd. We werden gerustgesteld en konden de caravan terugbrengen en een andere uitzoeken. Het werd een Sterckeman en veel jonger dan de Eriba. Een kleine betaling gedaan en de mover werd overgezet. Achteraf bleek dat er aanpassingen moesten worden gedaan om de mover te plaatsen. Daar werd niets voor gerekend. Volgend jaar wordt op ons verzoek extra stopcontacten geplaatst en dat kost ons helemaal niets. Met een goed en eerlijk gesprek kom je ver met Prins. Hij helpt waar hij helpen kan en het hoeft niet altijd geld te kosten. Wij zij er tevreden over. Prins caravans kan ik aanbevelen!
Fam Huisman Fam Huisman uit Kootstertille schreef op 20 oktober 2017 om 22:43:
Prins Caravans,..... een bedrijf wat we zeker aanraden d.m.v kennis en gastvrijheid. Jeroen en personeel:...TOP,ga zo door!! Gr. Fam Huisman.
A. Koerts A. Koerts uit Yde schreef op 16 oktober 2017 om 14:09:
Voor de 2e keer een caravan gekocht bij Jeroen Prins. We hadden afspraken met hem gemaakt, die is hij keurig nagekomen. Bedankt Jeroen!!!
Ad van der Zalm Ad van der Zalm uit Lage Mierde schreef op 7 oktober 2017 om 17:14:
Heb 29 september 2017 een lange rit gemaakt van 250 km naar Prins Caravans. Ik had een leuke caravan gevonden op de site, maar deze viel toch een beetje tegen.Maar na een lekker bakje koffie op mijn gemak rond gekeken, er stonden er heel veel, maar mijn oog viel op een prachtige Hylander.Ik was er meteen helemaal weg van.Prima deal gemaakt. Ben er super blij mee en en wat de ontvangst en de afhandeling Prima. Echt aan te raden.
A.Bos A.Bos uit Emmer-compascuum schreef op 6 oktober 2017 om 18:37:
We willen Jeroen bedanken voor de vlotte en nette afhandeling van de inkoop van onze caravan en de aankoop van een andere caravan bij hem. Ondanks enkele slechte recensies over zijn bedrijf hebben wij op geen enkele manier kunnen ervaren wat enkelen hebben geschreven. Ik zou zo weer een caravan bij hem kopen.Alle afspraken netjes nagekomen.