Gastenboek

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.81.78.135 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
F.v.d. Smissen F.v.d. Smissen uit Nootdorp schreef op 19 mei 2018 om 21:16:
Topcaravan gekocht bij Jeroen Prins. Een mooie Burstner met inruil van onze , eveneens bij Prins gekochte, Beijerland . We zijn heel plezierig door Jeroen geholpen en die heeft de caravan, na nog wat klusjes die wij graag aan de caravan wilden laten doen, voor hetzelfde geld naar Nootdorp laten brengen. Fantastisch. De volgende komt vast weer van Prins!!
Landman Landman uit Enschede schreef op 15 mei 2018 om 19:31:
sympathieke eigenaar, recht toe, recht aan. Goede dienstverlening, prima zaken gedaan.
Herman Schulte Herman Schulte uit Emmen schreef op 10 mei 2018 om 15:08:
Wij hebben onlangs een gebruikte Highlander aangeschaft. Er moesten nog wat zaken worden uitgevoerd maar dit was naar wens. Jeroen Prins is mijn insziens een nuchter en integere zakenman die afspraken keurig nakomt. Tevens hebben wij ook gebruik gemaakt om onze caravan bij Prins te stallen makkelijker kan toch niet?
Rudy Goren Rudy Goren uit Lauwersoog schreef op 2 mei 2018 om 17:45:
Na nog geen 5 minuten onze Chateau Cantara op speurders, kreeg ik een positief bericht van Prins dat hij interesse had. Voor die vaste prijs kwam hij de caravan de volgende dag ophalen en cash betalen. Na een inspectie van 10 minuten gingen we akkoord. Om zoveel cash niet in huis te willen hebben heeft hij het bij mij digitaal over gemaakt. Een zeer prettige man om zaken mee te doen.
Jan Dijk Jan Dijk uit Zuidbroek schreef op 19 april 2018 om 19:56:
Voor de 2e keer een caravan verkocht aan Prins. Vertrouwen opgedaan 6 jaar terug werd weer volledig waargemaakt. Objectieve beoordeling, correcte prijs en transparant over het proces van betalen en afhandelen formulieren. Geld werd direct overgeboekt en stond de volgende dag op de rekening. Prettig zaken doen!
Jan Rust Jan Rust uit Wehe cen Hoorn schreef op 16 april 2018 om 16:21:
Verkoop van mijn caravan perfect verlopen , mooi bedrag ervoor gekregen en alles netjes en snel afgehandeld . Ik zal Prins Caravans zeker aanraden bij mijn vrienden en bekenden .
Schonewille Schonewille uit Elim schreef op 14 april 2018 om 19:15:
Mijn schoonouders hun caravan verkocht. Correcte en vlotte afhandeling. Eerlijke prijs. Zeer tevreden.
Gsm Veldmam Gsm Veldmam uit Groninge schreef op 12 april 2018 om 05:36:
Deze week onze caravan verkocht , geld stond snel op onze bank . Papieren zijn goed geregeld ! Aanrader ! Mvg Kaya
JeePee JeePee uit Westerbork schreef op 11 april 2018 om 20:29:
Vlotte service, professionele aanpak, goede uitleg en een goede prijs voor de caravan waar we met weemoed afscheid van moesten nemen. Geld werd ter plekke overgemaakt. Van harte aanbevolen!
Rolf Middelburg Rolf Middelburg schreef op 9 april 2018 om 08:49:
Bedankt voor het opkopen van mijn caravan. Goede prijs en snelle afhandeling.
A A uit Nijverdal schreef op 28 maart 2018 om 10:36:
Bedankt vd Vlotte afhandeling vd verkoop van onze Caravan, vrijwaring en geld was prima voor mekaar. Groetjes fam Zoetbier
Popken Popken schreef op 18 maart 2018 om 12:39:
Verkoop van onze caravan is op corecte wijzen gegaan. Wij zijn netjes behandeld en afspraak is afspraak. Voor wie zijn caravan verkopen wil, is hier aan het juiste adres.
Kees Kees schreef op 10 maart 2018 om 10:07:
Op vrijdag 9 maart de caravan van mijn schoonmoeder verkocht aan Prins caravans. Een periode werd voor haar afgesloten. Nu bijna 82 en kamperen ging niet meer. Een periode afsluiten is niet makkelijk. Dank Jeroen, dat je de tijd nam en luisterde (ook vertelde 😉 ). En dank voor je snelle afwikkeling. Het geld stond savonds al op de rekening. Diegene die deze Adria koopt krijgt er een geweldige caravan, goed onderhouden, in uitstekende staat. Succes! En wie weet tot een volgende keer.
Fam. Barth Fam. Barth uit Leeuwarden schreef op 2 maart 2018 om 18:39:
Vandaag onze caravan kip 41 ttz opgehaald. Zag er werkelijk als nieuw uit en afeleverd zoals afgesproken. Zijn zeer vriendelijk terzijde gestaan door Jeroen Prins en kijken met plezier terug op de dag van aflevering.
Koops / van der Vlag Koops / van der Vlag uit Ter - Apel schreef op 27 februari 2018 om 20:07:
Zaterdag 24 februari 2018 een prachtige As good as gold 2,Knaus uit 2002 gekocht bij Jeroen. De service en aflevering was zoals besproken. Niets op of aan te merken. Jeroen geeft ook service naast de openingstijden. Bedankt!
Inge Prins Inge Prins uit Nijmegen schreef op 26 februari 2018 om 21:59:
Een mooie retro kip caravan gekocht bij Jeroen. Goede service en voorlichting. Heel vriendelijk en betrouwbaar. Ik ben er heel blij mee. Inge Prins ( nee geen familie)
Koos en Jolanda Kiela Koos en Jolanda Kiela uit WIERDEN schreef op 24 februari 2018 om 22:13:
Wij hebben vandaag 24-2-2018 onze "nieuwe"caravan opgehaald en onze "oude" caravan ingeruild. De caravan is perfect afgeleverd nieuwe banden een nieuwe wielklem en alles wat we hadden besproken was netjes nagekeken en voor elkaar gemaakt .Bovendien een jaar garantie. Wij zouden Prins caravans aan iedereen aanbevelen. Top geregeld.
Harry en Lucy Alting Harry en Lucy Alting uit Ter Apel schreef op 23 februari 2018 om 20:42:
Wij hebben vandaag onze Elddis caravan ingeruild bij Prins ( Jeroen ). Deze caravan hebben we twee jaar geleden bij Jeroen gekocht. Over de service van de afgelopen jaren niets dan lof. Reden waarom we nu weer een caravan bij Jeroen hebben gekocht. Vandaag onze "nieuwe" caravan, een Kip, opgehaald. Hij werd als nieuw afgeleverd. Dit bedrijf raden wij zonder meer aan. De service van dit bedrijf gaat veel verder dan het broodnodige.
kroeze kroeze uit almelo schreef op 21 februari 2018 om 19:51:
Afgelopen zaterdag onze caravan verkocht aan prins caravans. Prima verlopen en alles keurig afgehandeld.wij zijn tevreden.
Max van Hummel Max van Hummel schreef op 20 februari 2018 om 23:09:
Blijf me verbazen over de service van dit bedrijf, in het bijzonder die van Jeroen afgelopen jaar een wat oudere camper bij hun aangeschaft (zonder garantie). Nu blijkt er een mankement te zijn, en waar je bij andere handelaren het nakijken hebt, zoeken ze hier mee naar een oplossing....... Zeer aangename verrassing....... Super service die verder gaat dan loze beloftes, ze doen wat ze beloven!!!